Visanto Art

- Original dansk kunst

VISANTO VÆRKER


- klik på billederne for at se flere detaljer

Om Visantos kunst

Visantos figurative billeder har ofte kant og attitude. Når billedfladens visuelle umiddelbarhed sammenholdes med værkets titel tilvejebringes en ekstra dybde, der kan åbner op for fortolkningsanalyser. F.eks. med billedet af birketræer, en støvle uden ejer og logoet for Roskilde Festival, hvor den bærende titel ”RF´00 – How fragile we are” skaber en historisk reference til ulykken i år 2000, hvor 9 tilskuere på tragisk vis mistede livet under en koncert på festivalen. 


I serien ”Island tour” sammensættes øens geografiske omrids med landets national farver og særlige karakteristika eller særkende. For at skabe stor genkendelighed var det vigtigt at få øens geografiske omrids så nøjagtigt som muligt. 

  

I nogle af de senere værker kombinerer Visanto den traditionelle malerkunst med skulpturelle figurer skabt i fimo-ler. I et værk som ”Damien decay” med sommerfugle, et kranie og diamanter er referencen til Damien Hirst "For the love of God" tydelig og direkte og fortolkningen relativ åben. I andre værker udfordres tilskueren til selv at gå mere i dybden og fortolke.


Der er ofte mange tanker og planlægning bag et Visanto værk. Computeren anvendes til grundig research men også som værktøj for skitser, til at vurdere farver, forskellige kompositioner med mere.